سبد خریــــــــــــــــد
ردیف عکس محصول                   نام کالا                   کد کالا قیمت تعداد کل قیمت حذف
1طراحی رولر کانوایر در نرم افزار کتیا Roller Conveyor401001126010
بستن

در رابطه با مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) ،توجه به این نكته; بسیار حائز اهمیت است كه، CRM ٬ محصول و یا خدمات قابل ارائه توسط یك سازمان نیست ٬ بلکه راهبرد تجاری سازمان است؛ به عبارتی دیگر، خود به عنوان یك فن آ وری اطلاعاتی مطرح نمی‌باشد، بلكه از فن آوری اطلاعات برای دستیابی به اهداف خود استفاده می‌نماید. این امر بیانگر این نكته است كه نیازمندی استقرار CRM در یك سازمان، طراحی راهبرد تجاری بوده است . 


1- تاریخچه CRM
شاید بتوان تاریخچه ظهور مباحث مرتبط با CRM را در سه دوره زیر خلاصه نمود: 
الف) دوره انقلاب صنعتی (تولید دستی تا تولید انبوه) ابتكارات فورد در به كارگیری روش تولید انبوه به جای روش تولید دستی، یكی از مهمترین شاخص های این دوره میباشد. هر چند تغییر شیوه تولید باعث شد که محدوده انتخاب مشتریان از نظر مشخصه های محصول کاهش یابد (نسبت به تولیدات صنایع دستی)، اما محصولات تولید شده به روش جدید از قیمت تمام شده پایین تری برخوردار شدند؛ به عبارتی دیگر، در انتخاب روش تولید انبوه از سوی فورد، افزایش كارایی و صرفه اقتصادی مهمترین اهداف پیش بینی شده بودند. 
ب) دوره انقلاب كیفیت (تولید انبوه تا بهبود مستمر) این دوره هم زمان با ابتكار شركت‌های ژاپنی مبنی بر بهبود مستمر فرآیندها آغاز شد؛ این امر به نوبۀ خود به تولید كم هزینه‌تر و با كیفیت‌تر محصولات منجرشد. با مطرح شدن روش‌هایی نوین مدیریت كیفیت مانند TQM، این دوره به اوج خود رسید، اما با افزایش تعداد شركت های حاضر در عرصه رقابتی و گسترش فرهنگ حفظ و بهبود كیفیت محصول (از طریق ابزارهای مختلف كیفیتی)، دیگر این مزیت رقابتی برای شركتهای پیشرو كارساز نبود و لزوم یافتن راه‌های جدیدی برای حفظ مزیت رقابتی احساس میشد.
ج) دوره انقلاب مشتری (بهبود مستمر تا سفارش‌سازی انبوه) در این دوره با توجه به افزایش توقع مشتریان، تولیدكنندگان ملزم شدند محصولات خود را با هزینه كم، كیفیت بالا و تنوع زیاد تولید کنند؛ به معنای دیگر، تولیدكنندگان مجبور بودند توجه خود را از تولید صرف به یافتن راه‌هایی برای جلب رضایت و حفظ مشتریان سابق خود معطوف نمایند.


2- انواع مشتریان 
در بسیاری از موارد از دید سازمان‌ها مشتریان خوب، کسانی هستند كه سهم زیادی در سودآوری سازمان داشته باشند؛ اما در دوران حاضر نمی‌توان سودآوری و درآمدزایی را تنها معیار تعریف مشتریان اسمی دانست. 
شاید بتوان به دو روش مشتریان را دسته‌بندی كرد:
الف) روش جغرافیایی كه با استفاده از روش تجزیه و تحلیل پارتو ، مشتریان را مورد بررسی و شناسایی قرار می‌دهد (با در نظر گرفتن این نكته كه 20% مشتریان ، تأمین كنندۀ 80% درآمدهای شركت می‌باشند). 
ب) روش روانشناختی كه درآن، شناسایی طرز فكر و رفتار مشتری و تأثیرات متقابل مشتریان مد نظر قرار می گیرد.دراین نوع نگرش، چهار نوع مشتری شناسایی می‌شود:
· مشتریان وفادار 
· مشتریان نسبتاً وفادار 
· مشتریان بی‌ وفا 
· مشتریان وفادار رقیب 

3- تعریف CRM
تعاریف متفاوتی از مدیریت ارتباط با مشتری ارائه شده است كه از آن جمله می‌توان به بازاریابی یك به یك یا به بازاریابی در تمام دوره عمر مشتری اشاره نمود. 
شاید تعریف زیر كه موئز لیمایم (Moez Limayem) از CRM ارائه نموده بهترین تعریف باشد:
« CRM به همه فرایندها و فناوری‌هایی اطلاق می‌شود كه سازمان برای شناسایی، انتخاب، ترغیب، گسترش، حفظ و خدمت به مشتری به كار می‌گیرد».

4- اهداف CRM 
· جابه‌جایی از كالاگرایی به مشتری‌گرایی
· افزایش قابلیت رقابتی در بازارهای اشباع شده و مشتری‌های پرتوقع‌تر از همیشه
· تشدید چرخه تولید ـ کهنگی

5- ضرورت به كارگیری CRM
با توجه به اهمیت مشتری به عنوان یكی از اركان حیات یك سازمان و تأكید CRM به این عنصر، دلایل زیر را می‌توان به عنوان ضرورت‌های استفاده از CRM در یك سازمان (با توجه به پیچیدگی و گستردگی فعالیت‌های هر سازمان) مطرح كرد:
· بهبود خدمات
· رضایت مشتری
· كاهش هزینه‌ها
· ارتباط فرد به فرد حتی با میلیون‌ها مشتری

6- ویژگی‌های كاربردی CRM
· تمركز بر مستحكم كردن ارتباط نزدیك‌تر و عمیق‌تر با مشتریان
· سودمندی بیشتر مشتریان فعلی نسبت به مشتریان جدید
· تجزیه و تحلیل اطلاعات مشتری برای تصمیم‌گیری تجاری
· ارتباطات مؤثر با مشتری بر مبنای داده‌های تبدیل شده به اطلاعات
· بازاریابی اینترنتی، بازاریابی فرد به فرد و بازاریابی از طریق پایگاه‌داده‌ها


7- مزایای استفاده از سیستم CRM 


مزایای استفاده از CRM در یك سازمان را می‌توان با هدف كسب رضایت مشتریان و بقا در محیط رقابتی، در موارد زیر خلاصه نمود: 
· كاهش هزینه‌های بازاریابی و فروش 
· امكان شناسایی الگوهای مصرف مشتریان 
· جلب سریع‌تر و مؤثرتر مشتریان و درك بهتر از نیازمندی‌های آنها
· افزایش میزان وفاداری مشتریان به سازمان 
· فراهم كردن شرایط مراجعه مجدد مشتری 
· توانایی مدلسازی رفتار مشتری درون واحدهای كاری
· همسویی عالی منابع كمیاب با راهكارهای راهبردی در سطح سازمان
· توانایی توسعه برنامه‌ای برای سرمایه‌گذاری راهبردی

8- انواع فناوری CRM 


فناوری‌‌های مورد استفاده CRM را می‌توان به سه دسته كلی تقسیم نمود: 
الف) CRM عملیاتی 
در این روش كلیه مراحل ارتباط با مشتری، از مرحله بازاریابی و فروش تا خدمات پس از فروش و اخذ بازخورد از مشتری، به یك فرد سپرده می‌شود؛ البته به نحوی که فروشندگان و مهندسان ارائه خدمات بتوانند سابقه هر یك از مشتریان را بدون مراجعه به این فرد در دسترس داشته باشند. 
از ابزارها و روش‌های CRM عملیاتی می‌توان به SFA یا قدرت فروش مكانیزه اشاره نمود كه كلیه عملیات مربوط به مدیریت تماس، بورس و مدیریت اداره فروش را برعهده دارد. CSS ابزار دیگر CRM عملیاتی است كه در آن به جای ارتباط تلفنی با مشتری، از ابزارهای دیگری مانند ارتباط رودررو، اینترنت، فاكس و كیوسك‌های مخصوص پاسخگویی به مشتریان استفاده می‌شود. 

ب) CRM تحلیلی 
در CRM تحلیلی، ابزارها و روش‌هایی به كار می‌رود كه اطلاعات به دست آمده از CRM عملیاتی را تجزیه و تحلیل نموده و نتایج آن را برای مدیریت عملكرد تجاری آماده می‌كند. در واقع، CRM عملیاتی و تحلیلی در یك تعامل دو طرفه هستند؛ یعنی داده‌های بخش عملیاتی در اختیار بخش تحلیل قرار می‌گیرد؛ پس از تحلیل داده‌ها، نتایج حاصله تأثیر مستقیمی بر بخش عملیات خواهد داشت. در واقع به كمك تحلیل‌های این بخش، مشتریان دسته‌بندی شده و امكان تمركز سازمان بر روی بخش خاصی از مشتریان فراهم می‌شود. 

ج) CRM تعاملی 
در این نوع ارتباط، مشتری برای برقراری ارتباط با سازمان، از سهل‌ترین روش ممكن مانند تلفن، تلفن‌همراه، فكس، اینترنت و سایر روش‌های مورد نظر خود استفاده می‌نماید؛ CRM تعاملی به دلیل امكان انتخاب روش از سوی مشتری و اینکه اكثر فرایندها (از جمع‌آوری داده‌ها تا پردازش و ارجاع مشتری)، در حداقل زمان ممكن به مسوول مربوطه صورت می‌گیرد، باعث مراجعه مجدد مشتری و ادامه ارتباط با شركت می‌شود.

9- مراحل اجرای CRM


شاید بتوان تمامی مراحل اجرای CRM را به چند مرحله زیر تقسیم نمود:
· طراحی و ایجاد راهبرد CRM
· طراحی مجدد فعالیت‌ها با در نظر گرفتن راهبرد CRM
· مهندسی مجدد فرایندهای كاری
· انتخاب نرم‌افزار مناسب

هدف از ایجاد راهبردهای كسب و كار مشتری ‌مدارانه، برنامه‌ریزی برای تعیین راهبردها و فرصت‌هایی است كه شرایط برنده ـ برنده را در فضای رقابتی ایجاد نماید. اجرای راهبرد كسب و كار مشتری‌ مدارانه مستلزم ایجاد تغییرات در نحوه انجام تعاملات و به طور كلی ساختار تجاری آن شركت است. در این راه باید نقش بخش‌ها و واحدهایی كه با مشتری تعامل دارند، به درستی روشن شود و مشخص گردد كدام واحد می‌تواند ارزش افزوده بیشتری را برای مشتری ایجاد نماید.
طراحی مجدد فعالیت‌های كاربردی و مهندسی مجدد فرایندها، با هدف كاهش هزینه‌های غیر ضروری مشتری و افزایش رو به بهبود میزان خدمات به مشتری انجام می‌شود. در واقع، فرایندهایی كه دوباره تعریف شده‌اند باید قادر باشند تمام فعالیت‌ها را به سمتی هدایت نمایند كه مركز توجه این فعالیت‌ها رضایتمندی مشتری باشد.بازنگری زنجیره فعالیت‌های در فرایند باید به طور مرتب تكرار شود؛ در این میان، انتخاب یك نرم‌افزار مناسب برای تسهیل فرایندها و حتی‌الامكان خودكارسازی فرایندها بسیار با اهمیت می‌باشد.

منبع :www.iie.ir

گرد آورنده : irsanat.com :( محمدرضایی )
تاریخ ارسال :  1393/9/15     
تعداد مشاهده :3757
ثبت نظرات شما کاربران محترم باعث بهبود مطالب سایت خواهد شد
نام و نام خانوادگی : الزامی
تلفن/ایمیل :
نظر شما : الزامی
کد امنیتی :

الزامی


دیگر مطالب مرتبط با موضوع : مهندسی صنایع


جهت دیدن مطالب بیشتر کلیک کنید             
آخرین مقالات ارسالی
مطالب تصادفی


دستگاه تی دی اس متر(TDS)

دستگاه پی اچ متر دیجیتال

هدایت سنج آب,EC متر

فتومتر پرتابل دیجیتال

دماسنج دیجیتال

مولتی متر دیجیتال

ph متر خاک

ph متر، ph سنج

Tds متر

آمونياك سنج

سنسور ph سنج ، پراپ ph سنج

EC متر ، EC سنج

ph سنج هانا ، تستر ph هانا

رفرکتومتر ، قند سنج

EC/TDS متر ، هدایت تی دی اس سنج

EC/TDS/PH متر ، تستر های مولتی پارامتر آب

ترازو آزمایشگاهی

اکسیژن متر آنلاین

پی اچ ph سنج آنلابن

هدایت و تی دی اس سنج آنلاین ،EC/TDS تابلویی انلاین

اکسیژن سنج DO متر آنلاین تابلویی

محصولات شرکت آدوا ADWA -ADWA

تجهیزات کنترل و اندازه گیری آنلاین

کلر سنج

فروش فوق العاده تجهیزات آنلاین تابولویی

محصولات شرکت ای زد تایوان AZ

فلکسی تستر، کلر، کلراید، سختی، سختی کلسیم، مس، روی،سیلیسم



فروشگاه ایران صنعت ،بررسی انتخاب و خرید آنلاین

فروشگاه ایران صنعت در سال 1388 تاسیس گردید، که مفتخر است ، با عرضه محصولات ابزاردقیق ، برق الکترونیک ، ابزارآلات و تجهیزات صنعتی در سراسر کشور با بهترین کیفیت و قیمت رقابتی در خدمت هموطنان گرامی باشد .
ENAMAD logo-samandehi

آدرس : کرج چهار راه کارخانه قند به سمت میدان هفت تیر خیابان پناهی کوچه پناهی 1 پلاک 61 ساختمان اهورا واحد یک
شماره تلفن : 02691300551
شماره همراه : 09106978820 واتساپ ، تلگرام ، ایتا ، روبیکا ، ای گپ روی این شماره می باشد
شماره نمابر : 30008666850361
افراد آنلاین: 76
تاریخ :1403/2/29
پرداخت آنلاین شبکه اجتماعی یوتیوب اینستاگرام شبکه اجتماعی فیس بوک

تمامي كالاها و خدمات اين سایت، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه میاشند و فعاليتهاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به ایران صنعت میباشد.